fbpx

BETEXA.cz Grand Prix 2024

Po úspěšném nultém kole online modelářské soutěže o nejlepší dioráma jsme se rozhodli pokračovat v dalších soutěžích. Překvapil nás velký zájem modelářů o online formát soutěže, stejně jako jejich nadšení pro samotné hlasování. Je zřejmé, že možností rozhodovat o vítězích soutěže si modeláři i jejich přátelé cení.

Proto jsme se rozhodli pokračovat v tomto formátu. V letošním roce plánujeme celkem 7 kol soutěže. Každé kolo bude trvat měsíc a bude se skládat z období registrace a následného hlasování. Termíny jednotlivých kol a jejich témata najdete níže na této stránce věnované BETEXA.cz Grand Prix.

Veškeré registrace a hlasování proběhnou přímo na našich stránkách magazínu.

Každý modelář s vlastnoručně vytvořeným modelem, který odpovídá tématu daného kola, je vítán k účasti v naší soutěži. V každém kole může modelář zaregistrovat pouze jeden model. Registrací souhlasí modelář se zveřejněním fotografie svého modelu a jména na našem webu a sociálních sítích.

Jako pořadatelé si vyhrazujeme právo odstranit nevhodné registrace ze soutěže bez udání důvodu (např. modely mimo kategorie, registrace cizích modelů nebo nekvalitní fotografie, duplicitní registrace atd.).

Každý registrovaný obdrží 10% slevu na nákup na BETEXA.cz, která bude platit po dobu konání daného kola na soutěžní kategorií.

Každé kolo bude vyhodnoceno veřejným hlasováním na našem webu. Hlasování proběhne formou ankety, kde každý hlasující má až tři hlasy, které může rozdělit mezi tři různé modely. Hlasování je omezeno na jedno hlasování na osobu, aby se zabránilo duplicitním hlasům, což je technicky blokováno.

Každý hlasující má možnost se v každém kole zapojit i do losování o poukázku v hodnotě 1000 Kč na nákup na BETEXA.cz. Každý hlasující obdrží ihned slevu na 10% na nákup na BETEXA.cz.

V každém kole budou odměněni první tři vítězové. Každý z oceněných obdrží diplom ve formě elektronické a poukázky na nákup na BETEXA.cz:

  1. místo – 1000 Kč
  2. místo – 500 Kč
  3. místo – 300 Kč


Vítězové budou kontaktováni prostřednictvím poskytnutých e-mailových adres a kompletní výsledky budou zveřejněny po skončení každého kola. Poskytnuté e-mailové adresy mohou být využity k zasílání budoucích propagačních sdělení.

Než nám pošlete soutěžní fotku, dobře si ji prohlédněte a zodpovězte si otázky:

  • je to ten nejlepší záběr mého modelu?
  • je fotka dostatečně kvalitní, dobře zaostřená?
  • je pozadí fotky hezké, čisté, uklizené? Nešlo by to lépe?
  • má soubor co chcete poslat dostatečnou kvalitu/velikost?

 

Vřele doporučujeme se nad fotkou vždy zamyslet a promyslet, zda by nemohla být lepší. Jedná se o online veřejnou modelářskou soutěž a hlasující se rozhodují na základě jedné fotky. I když budete mít nejlepší model ale bude špatně nafocený jeho šance na výhru výrazně klesnou.

 

Jak správně vyfotit model i v domácích podmínkách?

Nemusíte být profík, nepotřebujete mít ani profi vybavení abyste měli hezky vyfocený model. Stačí i průměrný telefon a dodržovat několik základních pravidel a získáte kvalitní a hezkou fotku pro prezentaci svého modelu.

Samozřejmě šance na výhru nejvíce ovlivní Váš soutěžní model. Dalším důležitým faktorem je fotka samotná. Tomu se věnujeme v sekci viz výše. 

Soutěž vyhrává pak model s nevyšším počtem hlasů. A hlasovat může úplně každý s přístupem k internetu. Vřele doporučujeme jít „štěstíčku naproti“.

Nezapomeňte, každý kdo hlasuje, může vyhrát 1000 Kč kupón na nákup.

 

 

  • přesdílejte stránku s hlasováním na Vašich sociálních sítích (klidně i vícekrát během hlasování, málo kdy se příspěvek vždy dostane ke všem sledujícím či přátelům)
  • oslovte svoje kamarády, rodinu ať si hlasování prohlédnou a podpoří vás
  • nezapomeňte ani na kolegy v práci

Každý hlasující má až tři hlasy, které může rozdělit mezi tři různé modely. Hlasování je omezeno na jedno hlasování na osobu, aby se zabránilo duplicitním hlasům, což je technicky blokováno.

Otevřená registrace modelů

Nyní není otevřená žádná registrace modelů.
Další registrace budou otevřeny od 1.10.2024

Právě probíhající hlasování

Do konce hlasování zbývá:

dní
hodin
minut
vteřin

Připravovaná soutěžní kola

Proběhlá kola a výsledky


Fatal error: Uncaught TypeError: implode(): Argument #2 ($array) must be of type ?array, string given in /data/www/24710/betexa-magazin_cz/www/wp-content/plugins/_wp-rocket-1/vendor/matthiasmullie/minify/src/CSS.php:528 Stack trace: #0 /data/www/24710/betexa-magazin_cz/www/wp-content/plugins/_wp-rocket-1/vendor/matthiasmullie/minify/src/CSS.php(528): implode(Array, '|') #1 /data/www/24710/betexa-magazin_cz/www/wp-content/plugins/_wp-rocket-1/vendor/matthiasmullie/minify/src/CSS.php(314): MatthiasMullie\Minify\CSS->shortenColors('.ts-poll-previe...') #2 /data/www/24710/betexa-magazin_cz/www/wp-content/plugins/_wp-rocket-1/vendor/matthiasmullie/minify/src/Minify.php(111): MatthiasMullie\Minify\CSS->execute(NULL) #3 /data/www/24710/betexa-magazin_cz/www/wp-content/plugins/_wp-rocket-1/inc/classes/optimization/CSS/class-minify.php(175): MatthiasMullie\Minify\Minify->minify() #4 /data/www/24710/betexa-magazin_cz/www/wp-content/plugins/_wp-rocket-1/inc/classes/optimization/CSS/class-minify.php(128): WP_Rocket\Optimization\CSS\Minify->minify('/data/www/24710...', '/data/www/24710...') #5 /data/www/24710/betexa-magazin_cz/www/wp-content/plugins/_wp-rocket-1/inc/classes/optimization/CSS/class-minify.php(66): WP_Rocket\Optimization\CSS\Minify->replace_url('https://betexa-...') #6 /data/www/24710/betexa-magazin_cz/www/wp-content/plugins/_wp-rocket-1/inc/classes/subscriber/Optimization/class-abstract-minify-subscriber.php(85): WP_Rocket\Optimization\CSS\Minify->optimize('<!DOCTYPE html>...') #7 /data/www/24710/betexa-magazin_cz/www/wp-content/plugins/_wp-rocket-1/inc/classes/subscriber/Optimization/class-minify-css-subscriber.php(44): WP_Rocket\Subscriber\Optimization\Minify_Subscriber->optimize('<!DOCTYPE html>...') #8 /data/www/24710/betexa-magazin_cz/www/wp-includes/class-wp-hook.php(324): WP_Rocket\Subscriber\Optimization\Minify_CSS_Subscriber->process('<!DOCTYPE html>...') #9 /data/www/24710/betexa-magazin_cz/www/wp-includes/plugin.php(205): WP_Hook->apply_filters('<!DOCTYPE html>...', Array) #10 /data/www/24710/betexa-magazin_cz/www/wp-content/plugins/_wp-rocket-1/inc/classes/Buffer/class-optimization.php(94): apply_filters('rocket_buffer', '<!DOCTYPE html>...') #11 [internal function]: WP_Rocket\Buffer\Optimization->maybe_process_buffer('<!DOCTYPE html>...', 9) #12 /data/www/24710/betexa-magazin_cz/www/wp-includes/functions.php(5427): ob_end_flush() #13 /data/www/24710/betexa-magazin_cz/www/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wp_ob_end_flush_all('') #14 /data/www/24710/betexa-magazin_cz/www/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #15 /data/www/24710/betexa-magazin_cz/www/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #16 /data/www/24710/betexa-magazin_cz/www/wp-includes/load.php(1280): do_action('shutdown') #17 [internal function]: shutdown_action_hook() #18 {main} thrown in /data/www/24710/betexa-magazin_cz/www/wp-content/plugins/_wp-rocket-1/vendor/matthiasmullie/minify/src/CSS.php on line 528